2014. január 31., péntek

A balettnövendék

Nóri az utóbbi időben eléggé odavan a táncért. Kitalálta, hogy balerina lesz - meg igazi hercegnő, meg doktornéni, meg szakács, meg még ki tudja, mikor mi :) -, ezért beírattuk balettra már egy ideje. Eddig a fotók elmaradtak, most pótoljuk :) Mondjuk nem a legjobbak, mert a termükbe nem lehet bemenni, csak egy üvegablakon át lehet lesni őket, és mozgást üvegen át fotózni nem a legjobb mutatvány.
Persze Bandi is ott volt, ő nézte tátott szájjal a tévét, amiben a nagyobbak táncoltak, és teljesen elvarázsolta:)


2014. január 29., szerda

Négyen

Tegnap nagy örömben volt része Nórinak. Ovi után a mamához ment, és ide ment érte a Mirus! Volt ám nagy öröm, összeborulás!
Tamás elhozta a két nagyobb gyerkőcöt egy kis közös játékra, aminek mind a négy érintett nagyon örült. A végén persze alig akartak elszakadni egymástól :)

2014. január 27., hétfő

Nonó úszik

Nóri a fejébe vette, hogy megtanul úszni. Ez kezdetben a kádban való gyakorlásban kimerült, de eljött az idő, hogy kissé nagyobban gondolkodjunk, így elvittük, és átesett élete első úszásoktatásán, Azt nagyon élvezte. Ám jött mindenféle hosszú betegség, így az úszások elmaradtak.
Mostanra azonban minden helyre állt, így újra elmentünk a Sátortetős uszodába. Nórika ügyeskedett, nagyon figyelt és igyekezett mindent úgy csinálni, ahogy az edző néni mondta.
El kell mondani, hogy Nóri a rózsaszín rucis a fehér sapiban, mert sajna a képek csak telefonosak...

2014. január 25., szombat

Hercegnőképző

Egy átlagos traccsparti hercegnőéknél :)

2014. január 23., csütörtök

Punnyadás és buszozás

Nonó kicsit magába zuhant:
Közben Bandi nyugodtan játszott:

2014. január 21., kedd

Magfésű

Nem, nem valami reaktoralkatrészünk van :)
Nóri az oviban magokból alkotott a társaival együtt. Mindenki a jelét készítette el. Ez a kisasszonyé:

2014. január 19., vasárnap

Nóri babaháza - Merida

Merida a hercegnő kollekció legújabb darabja, karácsonyra érkezett, és van egy szép fésűje is.

2014. január 17., péntek

Nem létező kiállítás

Voltunk kiállításon a Plaza-ban. Érdekes volt olyan dolgokat látni, amik nem is léteznek...

2014. január 15., szerda

Játékosok

Nagyon jól elvannak a kicsik egymással:

2014. január 13., hétfő

Aranka mama szülinapja

Nem pont a napján, de megtartottuk Aranka mama születésnapját. Készítettünk tortát neki, meg egy igazán szívhez szóló, unokás ajándékot. Ettünk-ittunk, jól éreztük magunkat.
Boldog Szülinapot, Mama!


2014. január 11., szombat

Bandi garázs 2014

Jézuska hozta:)

2014. január 9., csütörtök

Balett

Nóri szeretne megtanulni balettozni, mert most éppen balerina akar lenni ( meg doktor néni, meg igazi hercegnő ). Tegnap volt az első alkalma a tánciskolában. Az AFORCE1 táncstúdióba írattuk be. Nagyon színvonalas az oktatás, a tanár néni meg igazán tehetséges. Nonó nagyon élvezte az órát, meglátjuk meddig lesz kedve, kitartása a dologhoz.

2014. január 7., kedd

Kézműves Nóri

Nóriék alkottak az oviban, sólisztgyurmából. :)

2014. január 5., vasárnap

Töltéstavai keresztelő

Ma délelőtt tartották a töltéstavai templomban a Takács ikrek, Áron és Dávid keresztelőjét, ahova mi is hivatalosak voltunk. Meghatóan szép volt. Tiszi kitett magáért, ahogy a ministránsok is: nagy létszámban jelentek meg. A gratulációhoz, és az ilyenkor szokásos testvéri kereszteléshez a barátok nagy csapatban álltak sorban.
 Ministránsok Tiszivel
 Dávid
 Áron
 "Szűk" baráti kör
A legújjabb kiskeresztény

2014. január 4., szombat

Áron és Dávid

Rég esedékes tartozást róttunk ma le. Végre meglátogattuk barátainkat, Kingát és Pitykót, meg a két kis trónörököst. Az ikerfiúk, Áron és Dávid nagyon édesek, teljesen elvarázsolták a manóinkat - meg minket is. Nóri és Bandi plüssautókat vittek ajándékba a srácoknak, egyrészt hogy babás legyen, másrészt fiús is. Így az első autóikat tőlünk kapták :)
Jól éreztük magunkat, jót beszélgettünk, a babák meg nagyon édesek voltak!
Köszönjük Kinga, köszönjük Pitykó!

2014. január 3., péntek

Egygyerekes szülők


Bandi lelépett... Csak egy Nórink maradt...
Az úgy volt, hogy Aranka mamánál és Öcsi papánál voltunk délután. Mikor indultunk haza, Bandi saját ötlettől vezérelve kitalálta, hogy ott akar aludni. Fura volt, mivel egyrészt saját maga találta ki, másrészt Nóri nem maradt ott vele.
Így aztán elbúcsúztunk, és megfogyatkozva hazaindultunk. Én  még később visszamentem, vittem neki hálótársat - a vakondját -, és fel voltam készülve, hogy haza fog jönni velem. De nem! A fiatalúr maradt, és esze ágában sem volt hazajönni.
Furcsa volt így nélküle. Otthon vagyunk, még Nóri is itt van, csak ő nincs. Lassan három éve, hogy velünk van mindig... Persze Nóri is hiányolta :)

2014. január 2., csütörtök

Művészlelkek

Ma nekifogtak alkotni egy kicsit :)