2014. június 29., vasárnap

Hullám csárda

Tegnap ellátogattunk egy kicsit a Dunához, a bősi Hullám csárdához a két manóval. Itt találkoztunk Szilvivel és Bercikével. Míg a gyerekek kavicsot dobáltak a vízbe és játszottak, mi egy jót beszélgettünk.

2014. június 27., péntek

Bandi garázs - Új kamion

Ha már kamionokról van szó, Bandusnak szereztünk egy újabbat.

2014. június 25., szerda

Gipsz nélkül

Hosszú idő után újra láthattuk Nóri mindkét kezét. Lekerült róla végre a csini rózsaszín gipsz. A doktorok gyógyultnak nyilvánították a karját, így végre szabadon használhatja megint mindkét kezét.

2014. június 23., hétfő

Kamionos Bandi

Mondtuk már, hogy Bandus imádja a kamionokat? Nézni is mindig meg kell őket, de imád játszani is velük. Vannak kicsi kamionjai, és nagyobbak is. Szereti összekapcsolni, variálni őket. Itt épp egy veterán darabbal játszogat :)

2014. június 21., szombat

Nóri babaháza - Mulan

Mulan a legújabb hercegnőnk. Kaptunk hozzá átöltözős ruhákat, és vele van a sárkánya, Musu is.

2014. június 19., csütörtök

Bandu játszik

2014. június 17., kedd

Tündér pihenőn

Ilyen Csingiling, mikor megpihen :)

2014. június 15., vasárnap

Megint tánci-tánci

Ma az ifjak megint spontán táncgálát rendeztek, igaz, ezúttal hozták partnereiket is: Zsókát és pici Micimackót :)

2014. június 13., péntek

Bandu portré

2014. június 11., szerda

Nóri babaháza - Pocahontas

Nagyobb kihagyás után újabb hercegnő érkezett Nóri "háremébe". Pocahontas jött, és hozta a barátait is: Miko, a mosómedve és Flit, a kolibri. Mondjuk ő lemaradt a képről. A lánynak cipője nincs, hiszen egy indián hercegnőnek nem is kell olyasmi.

2014. június 9., hétfő

Közi apróságokkal

Az utolsó közi a nyári szünet előtt Töltéstaván, Pitykóéknál volt tegnap. Teljes létszámban megjelentünk, sőt plusz négy fővel is gazdagodtunk, ugyanis mind a négy babánk ott volt. Érdemben nem sokat tanultunk ugyan, de jókat beszélgettünk, ettünk-ittunk, és persze a babákkal játszottunk.

2014. június 7., szombat

Az egyik játszink

Talán még nem is említettük. de két játszink is van a házunktól pár méterre. Egy helyes kicsi, hűs árnyékú fák alatt; és egy nagyobb, egy nagy füves tér közepén. Ide látogattunk most el. A manók nagyot játszottak és nagyon jól érezték magukat.



Én közben művészkedtem egy kicsit a nappal...
meg Antussal és Nórival...

2014. június 5., csütörtök

Szalontánc

Igazi igényes táncgálának lehettünk ma tanúi. Bandi felkérte táncolni Nórit - igaz, ebben azért volt jócskán a kisasszonynak is ráhatása a fiatalúrra :)
Nagyon édesen táncikáltak, részint saját ötletből gazdálkodva, részint a táncműsorokat látva, részint az alapján, amit én szoktam táncolni velük...

2014. június 3., kedd

Szobatiszta

A nagy kalandok, írogatások közepette egy nagy dolog felett átsiklottunk.
Bandu száz százalékban szobatiszta lett! Nagyon ügyesen kivonul a wc-re, és ráül a bilikére. Ha kisdolga van, elrendezi maga, ha nagy, akkor szól, ha végzett. Ha meg nem talál wc-t, szól, hogy ki kell mennie.
Nagyon büszkék vagyunk rá!

2014. június 1., vasárnap

Egy kis tűz

Barátaink, Tamásék telket vettek Pannonhalmán. Ezt-azt ki kellett irtani róla, és eltüzelni a felesleges bozótot. Ebben voltam egy pici segítség Tamásnak, míg a gyerekek együtt bandázhattak. Később persze nagy játék alakult ki a kicsik közt.