2015. december 31., csütörtök

BUÉK

Nagyon boldog, szép új esztendőt kívánunk mindenkinek! - stílusosan :)
Kísérje utatokat szerencse, érjétek el álmaitokat, s legyetek nagyon boldogok 2016-ban!

2015. december 30., szerda

Első korizás

A Dunalapu tér egy részét korcsolyapályává változtatták... Nóri és Bandi egy ideje rá vannak kattanva a korizás témára - pedig egyik sem csinálta soha, ezáltal nem is tudnak -, így kiharcolták, hogy elmenjenek kipróbálni. Antus tud csupán korizni, így ő lett a "tanító-kísérő". Van korija is :)
A gyerekeknek persze nem volt,  de most az egyik kollégámnak köszönhetően Nóri szert tett egy szuper állapotú, kinőtt csajkorira. Azt vitte hát felavatni :)
A korizásra elcsalták Lackót is, aki fényképész minőségben volt jelen. A manók nagyon élvezték - Bandusnak kölcsönöztek korit -, és csupán néhány eséssel a végére nagyon ügyesen megtanultak közlekedni a jégen :)

2015. december 29., kedd

Pihenők

2015. december 28., hétfő

Star Wars VII.

Megnéztem. 3D-ben. Más volt, mint amit elképzeltem. Más volt, de jó volt! Pár dologgal nem értettem egyet, pár dolog nem annyira tetszett... de jó volt! Párszor még meg kell nézni, mikorra minden beérik... de mostantól évente jön egy-egy film. Igaz, a folytatásra két évet kell várni, de jövő ilyenkor itt egy különálló film. Már alig várom!

2015. december 27., vasárnap

Karácsony vége

Az utolsó napja az ünnepnek Szerdahelyen zajlott. Emi mamáéknak is el kellett vinni a Jézuska által itt hagyott ajándékokat. Meg persze azt is meg kellett nézni, hogy mit hagyott ott :)
Itthon meg természetesen játék és némi rajzolgatás volt terítéken :)

2015. december 26., szombat

Karácsony másnap

Másnap elég mozgalmas volt. Már reggel elkezdődött az építkezés, aminek a végén elkészültek a lego épületek :)
Ebédre Aranka mamáékhoz voltunk hivatalosak. Elvittük az ajándékokat, amiket nálunk hagyott a Jézuska, és megnéztük, hogy járt-e ott is :) Természetesen ott is volt :)
Hazajövetel után a játék tovább folytatódott...
Este pedig természetesen az új ágyneműbe kellett belebújni :)

2015. december 25., péntek

Karácsonyunk

Karácsonyunk, négyesben, képekben :)
Fotózás:
Karácsonyfa:
Megjött a Jézuska:
Az ajándékok: