2010. május 9., vasárnap

Éljen május elseje!

Igaz, már elmúlt, de jobb későn, mint soha :)

Szóval május elsején olyan szép idő volt, hogy úgy gondoltuk, kár a lakásban ülni: fogtuk magunkat - meg persze Nórit - és elmentünk Kiskútra a Majálisra. Hasonló helyen Maszatka eddig csak a búcsúban volt Péren. Igaz, akkor még piciként, és nem igazán érdekelte. Most annál inkább :)
Nagyon tetszett neki a rengeteg pörgő-forgó, villogó és csilingelő hinta; a hangos zene; a rengeteg látnivaló. Az árusoknál a sok színes lufi, plüssállatok, mindenféle játékok. Úgy ítéltük, hogy a körhintákhoz még nem elég nagy, így maradt a nézelődés. Később találtunk igazi élő lovakat ( meg két óriáskígyót ), amiken lehetett lovagolni. Na ezt kipróbáltattuk Manókával, bár őt jobban érdekelte a csikós, aki vezette a pónit. Vettünk neki Hello Kitty-s fejkendőt, továbbá megkóstolta a vásári finomságokat. A csokis popcorn nagyon bejött neki! ( A söröspoharat csak a fotó kedvéért tettük a szájához - bár ő inni is akart volna belőle. )
A legjobb sztori a vattacukor volt: érdemes megnézni, micsoda képet vágott, mikor meglátta. Élvezettel tépkedte szét, viszont egy falatot sem volt hajlandó enni belőle :)

1 megjegyzés:

Vica írta...

Na, meddig "éljen" még május 1.????
Írjatok:)

Megjegyzés küldése