2010. augusztus 1., vasárnap

Fél év

Bevégeztetett.
Valamikor majd' egy éve megfogadtam, hogy a blog történetéből hiányzó első fél évet nagy léptékben - azaz havi bontásban - elmesélem. Ez az utolsó ilyen bejegyzés, hiszen elértem a fél évet!
Most lássuk, mi történt a hatodik hónapban.
Lipóton kezdtünk, a strandon, méghozzá Emivel, Mariánnal és Bencével. Egy szép napot töltöttünk együtt, igaz, Manó ekkor még kihagyta a pancsit :) Pár nap múlva először mentünk hármasban vacsorázni étterembe, mégpedig a Marcalba.
A következő esemény már nem volt ilyen vidám, rokon temetésére mentünk Szerdahelyre.
Persze a hónap során többször jártunk Péren is. Az itteni nagyszülők szerint viszont nem elégszer :(
Hatodikunk közepén állatkertbe voltunk Győrben, megint keresztfiunkkal és szüleivel. Még azon a héten látogatóink is voltak, Sárika, Viki és Bozsó személyében. A rákövetkező hétvégén Szerdahelyen tartottunk sógorommal, Csabával egy közös szülinapi bográcspartyt. Ő 50, én 30.
Elmondandó információ még, hogy igazából egész hónapban nézegettük a kiadó lakásokat, mert el akartunk költözni a Bartókról. Sajnos hosszabb távon különböztek az elképzeléseink az unokatestvéremékétől, akiknek az üres lakását használtuk. ( Hű, de szolid, kultúrált megfogalmazás lett! ) A hó végére találtunk egy megfelelő lakást Szabadhegyen, és rákészültünk a költözésre. ( Innen pedig újraindult a blog. )
Na és hogy milyen volt Nórika fél évesen?
A kézével bármit megfog, mozgat. Egyedül iszik a cumisüvegből. Vidáman hasal, fejét felemeli, tartja és úgy nézelődik. A hónap végére ebből elér a négykézlábra állásig, és így hintázik előre-hátra. 6700 gramm és 68 cm. Gyümölcsöt, üveges bébiételt eszik... és a hónap végére leszokik az anyatejről :( Úgy is mondhatnám, hogy hiába van, nem kell neki, nem érdekli. Csak a tápszer cumisüvegből. ( A kis lustaság. )

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése