2010. október 8., péntek

Költözés

Szóval eljött a nap. Dobozok és szétszerelt bútorok közt ébredtünk. Gyors reggeli után manókát leadtuk a nagyszülőknek ( Győrbe ), s már jöttek is a rakodók. Lackó volt az első, majd jöttek Steve barátai közül hárman, Tomi, Misi és Józsi. A srácok elkezdték lehordani a ház elé kicsiny életünk darabjait, hogy mikorra megjön a teherautó, kevesebb maradjon. Fél óra múlva meg is érkezett, és gyorsan felpakolták. Ezután elbúcsúztunk a segítőktől, és az autó elindult új lakhelyünk felé. Mi még Steve-vel gyorsan összetakarítottunk, majd elmentünk Nórikáért. Könnyes búcsú után pedig elgurultunk a cuccaink után.
A célállomáson már vártak az újabb segítők, akikkel gyorsan lepakoltuk a teherautót, majd behordtuk a bútorokat, dobozokat a házba. Lackó itt maradt egész hétvégén, és óriási segítségnek bizonyult, hogy a dolgok nagyrészt a helyükre kerüljenek.
Szerencsére a festés és egyébb felújítások már a költözés előtti héten lezajlottak, így ennyivel könnyebb dolgunk volt :)
Az elmúlt másfél évben háromszor költöztünk. Elég volt. Jó ideig dobozt csak a reggelinél, tejes és müzlis formában akarunk látni. Rakodni, csomagolni is maximum a kinőtt gyerekruhákat vagyok hajlandó.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése