2012. október 12., péntek

Budapest

Úgy alakult, hogy ma Pestre kellett mennem, több ügyből kifolyólag. Azt találtam ki, hogy elviszem magammal Nórit, hogy kirándulhasson egyet. Ráadásul a vonatot választottam, mivel Nóri régi vágya volt, hogy vonatozhasson.
Elég korán keltünk, hogy Győrben elérjük a fél kilences Railjetet. Időben a pályaudvarra értünk, és a jegyvásárlás után vártuk a vonatot. Nóri a kiránduláshoz illően elhozta az új hátizsákját is - természetesen hercegnős darab.
A vonathoz kikísért minket anya és Bandi is.
Nóri - igazi magyar kiránduló stílusban - amint elindult a vonat, előszedte a táskájából az ennivalóit, és sorban megeszegette mindet - pedig kapott reggelit otthon.
A vonatozást nagyon élvezte, sokat leselkedett az ablakon.
Budapestre érkezve aztán nekiindultunk a nagyvárosnak. A város több pontján volt ugyanis találkozóm, így alaposan kihasználtuk a tömegközlekedést. Ezt egyébként Nóri nagyon élvezi, akárhányszor voltunk már a fővárosban, mindig sokat kell menni bkv-val. :)
Sokat metróztunk,
villamosoztunk,
mozgólépcsőztünk,
és még a HÉV-et is kipróbáltuk..
Természetesen buszoztunk is, csak arról valahogy kimaradt a fotó...
Vettünk innivalót, amikor meg megéheztünk, beültünk egy mekibe egy kis sült krumplira csibefalatokkal, később kfc-ben is megfordultunk.
Késő délután vonatoztunk haza, miután minden találkozót eredményesen zártam. Antus és Bandus a pályaudvaron vártak minket Győrben. Nóri végig ébren maradt, és nagyon élvezte a kirándulást. Ja, és már a következőt tervezi... :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése