2013. február 8., péntek

Farsang

Ma volt Nóri első igazi ovis farsangja.Nagy készülődés előzte meg. Nóri kezdetben úgy állt hozzá, hogy ő nem öltözik be semminek, mert a többiek ki fogják nevetni. Persze mi győzködtük, és közben jelmezt keresgéltünk.
Nos, vagy a mi elvárásaink voltak nagyok, vagy túl későn kezdtük el, és a jó jelmezek már elfogytak, de nem találtunk semmi olyan normális jelmezt, amit szívesen ráadtunk volna. Végül a jelmezkölcsönzés mellett döntöttünk, és kinéztünk egy helyes kiselefánt jelmezt. Le is foglaltuk, tegnap mentem volna érte. Viszont a munkába egyik kolléganőm hozott két hercegnőruhát Nórinak. Mikor hazahoztam, a leányzó természetesen fel akarta próbálni - aztán estig le sem vette -, majd kijelentette, hogy ő hercegnő akar lenni a jelmezbálon. Mindenesetre mókás volt a várost járni kora este korona után, mert az nem volt a ruhához. Maradjunk annyiban, hogy Győr nem a fellelhető koronák végtelen mennyiségéről híres...
Az eredmény az alábbi képen látható. Sajnos nem maradhattak ott a szülők fotózni, így fényképes beszámoló akkor lesz, ha megkapjuk az ovis fotókat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése