2013. december 25., szerda

Karácsonyunk

Tegnap ünnepeltük a karácsonyt. Igyekezünk minden évben a 24-ét a mi kis saját napunkká tenni - anya, apa, gyerekek.
Napközben feldíszítettük a fát - amit a Jézuska a nevünkre hagyott a fenyőfaárus bácsinál, mi meg elhoztuk, hogy aztán együtt feldíszítsük a Jézuskának :) Ez a mi történetünk a karácsonyfára.
Főztünk finom ünnepi vacsorát is: halacskát.
Felöltöztünk szép ruhába, és készítettünk vacsora előtt pár képet, hogy azután a vacsora alatt megjöhessen a Jézuska, aki még csak az ajándékok egy részét hagyta a fa alatt, mert bizony a gyerekekét még nem hozta :)



Vacsi alatt aztán tényleg járt még itt a Jézuska! Hozott még pár ajándékot, amit az illetékesek nagy lelkesen ki is bontottak. Nagyon ügyes volt a Jézuska, mert mindent igyekezett meghozni, ami a gyerekek levelében volt, amit írtak - na jó, rajzoltak - neki.



A bontogatás és a nagy örülés után persze ki kellett próbálni az új szerzeményeket. Bandi kapott egy Repcsis kirakót - Nóri Jézuskája hozta -, Nóri meg egy hercegnőset, ami négy kirakót tartalmaz - Bandi Jézuskájától. Anya és Apa Jézuskája mindkettőnek Duplo Lego-t hozott: Bandi rendőrséget, Nóri családi házat kapott.
Anyának és Apának is hozott a Jézuska ajándékot: Anya Samsung Galaxy S3 telefont kapott, apa pedig rég vágyott könyveket.
Nagyon jót játszottunk, és sokáig fent maradhattak a kicsik. De minden jónak vége lesz egyszer, mert másnapra Aranka mamáékhoz voltunk hivatalosak ünneplésre, úgyhogy ideje volt nyugovóra térni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése