2014. február 9., vasárnap

Nórika öt éves

Ez a nap is eljött. Első kisbabánk immáron öt éves lett!
Szinte egy pillanatként repült el ez a pár év. Ha ránézek, néha még mindig azt a pici babát látom benne, aki egykoron volt. Sőt, néha még ma is pici babaként bánok Vele :)
Pedig már rég nem az... Igazi kis csaj lett belőle, nagy dumával, határozott elképzeléssel az élet dolgairól. Egyszerre tűnik kicsinek és nagynak a viselkedésében, gondolataiban. Milyen is ő?
115 centis és 26 kilós kis szeretetcsomag :) Mindent tud, mindenről van véleménye, imád beszélni. Szeret a középpontban lenni. A tesóját imádja, bár vannak nagy drámáik is. Oviban nagyon szeret, vannak ott is és azon kívül is barátai. A társaságot is nagyon szereti.
Többnyire aranyos, de tud kis gonosz is lenni, szófogadatlan, rendetlen. Mindent megeszik-megiszik, ráadásul úgy darál, mint kismókus. Öltözni szeret, pancsolni is, és amióta van hajkeféje, a fésülködés is kezd barát lenni. Játszani leginkább babákkal szeret, de minden játékban talál valami érdekeset. Szeret rajzolni is. Rendet rakni viszont nagyon nem :) A mesék nagy barátai, akár könyvben, akár dvd-n.
Szerintem remek kiscsaj!
Boldog szülinapot itt is, Édes kislányom!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése