2015. március 26., csütörtök

Nagy bicajozások

Amióta megvannak a bicajok, egyre többször kelünk útra úgy, hogy a manók akarnak tekerni. Mindegy, hogy mi a cél. Mehetünk boltba, piacra, mamáékhoz, játszótérre, a lényeg, hogy tekerhessenek. A legnagyobb kedvencük az Erzsébet liget, a maga kis útjaival, táblácskáival... Minden nap mennének (ma is voltunk).
Szóval itt gyakorolják a közlekedést. Esések nagyon-nagyon ritkák. Nóri ügyesen megy két kerékkel, kanyarodik, kitér, megáll. Na és persze messziről csenget, hogy mindenki meneküljön előle :) Ami az indulást illeti, tanulja szorgalmasan, sokszor már sikerül egyedül neki, de azért még néha-néha elkél a segítség.
Bandus amennyire nem akart bicózni - bizony, volt még sírás is tiltakozásképp -, annyira megszállott biciklis most. Nagyon ügyesen halad, indul, kanyarodik - néha túl gyorsan is, de a kitámasztók még megóvták a nagyobb feldőléstől -. Persze csenget ő is, mint az őrült :) Ami a megállást illeti, nos, azt még nagyon gyakorolni kell. Jelenleg cipőféket használ :( Nem igazán lehet rábírni az üzemi fék alkalmazására... Reméljük, gyorsan rászokik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése