2016. február 19., péntek

Nóri farsang

A suliban is eljött a farsang, Nóri legnagyobb örömére. Itt kissé már máshogy zajlanak a dolgok, mint az oviban. Délután, a tanítás után vette kezdetét az egész. A jelmezt akkorra kellett bevinni. Persze, bemenni is csak belépővel lehetett :(
Bandussal mentünk el, mert Antus dolgozott. Vittünk jelmezt Bandinak is, mert úgy volt, hogy beöltözik kisbohócnak, de ott meggondolta magát. Az osztályban kellett segíteni átöltözni a gyerkőcöknek...
... majd onnan lementünk az aulába, és vártuk a felvonulást. Az osztályok külön jöttek, mindenki kapott számot, hogy a végén a zsűri díjazni tudja őket.



Az elsős és másodikas osztályok után a harmadikas és negyedikes diákok osztályonként közösen öltöztek be, és adtak elő valamilyen produkciót.



Ezeket a műsorszámokat a kicsik a karzatról figyelték :)
A jelmezes felvonulás után vissza lehetett öltözni az osztályban - persze, volt, aki jelmezben maradt -, majd az aulában kezdetét vette a buli - zenével és tánccal. Nóri és Bandi jócskán kivették a részüket belőle :)
Később megnéztük a büfé kínálatát is, majd miután ettek-ittak, folytatták a táncikálást. Immáron nem egymással, hanem beálltak egy csoporthoz.



Bandus nagyon boldog volt, mert táncolhatott azzal a szőke lánnyal, aki tetszik neki - igaz, az illető picit idősebb nála, történetesen Nóci egyik tanárnénije, Niki néni :)
A buli vége felé a gyerkőceim viszont inkább csak szaladgáltak és játszottak, kiegészülve Nóri barátnőjével, Fannival.
Estére jól elfáradt a két manó, de mivel nagyszerűen érezték magukat, így egyáltalán nem bánták.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése