2016. június 30., csütörtök

Bandi garázs - Shell Ferrarik

A Shellnél minimum 25 liter tankolása után adtak egy matricát. Négy matrica után lehetett venni egy kis Ferrari modellt. Összesen 11 fajta volt. Ebből  - hála a céges Mercik tankolásának - sikerült beszerezni Bandusnak 10-et. Azóta ezek a kedvenc autói :)

2016. június 29., szerda

Duplóznak

Néha-néha, mikor eszükbe jut, előszedik a kislego helyett a duplot, és azzal játszanak. Most is így tettek :)

2016. június 28., kedd

Várjátszi

Elmentünk egy picit játszani a várjátszihoz. Építettek ugyanis még hozzá egy új csúszdát, így azt is kipróbálták a gyerekek.

2016. június 27., hétfő

Kidőltek

2016. június 26., vasárnap

Tábor

Kitalálták a gyerkőcök, hogy táborozni fognak - a gyerekszoba egyik sarkában. Tábori ágyat is csináltak, és ott aludtak - persze csak játékból :)

2016. június 25., szombat

Ugripark

Még három napja történt, hogy egy délutánt töltöttünk az Ugriparkban. Mivel Antus dolgozott, így hármasban mentünk el. A gyerekek természetesen nagyon élvezték, rengeteget ugráltak, futkostak, játszottak. Estére, mikorra hazaértünk, nagyon ki is fáradtak.

2016. június 24., péntek

10 év

Ma egy évtizede, hogy összeházasodtunk...
Hihetetlen, hogy elszálltak az évek. Tíz év házasság - és előtte még négy év együttlét -, ami mintha pár pillanat lett volna. Pedig nem. Az egy évtized alatt laktunk két országban összesen nyolc helyen. A negyedik autónkat koptatjuk. Hat országban jártunk. Sírtunk, nevettünk, veszekedtünk és kibékültünk. Volt, hogy nyertünk, s volt, hogy vesztettünk. Voltunk vidámak s szomorúak.
Ami pedig a legfontosabb: született két egészséges, okos és gyönyörű gyerkőcünk!
Akkor...
és most...

2016. június 23., csütörtök

Nóri álom

A gyerekek az első perselyes akciójuk után újra gyűjtögetésbe kezdtek, de immáron vegyes címleteket. Így azért gyorsabban teli a persely :) Nóci - a jó bizinek köszönhetően - kiüríthette a perselyét - mondjuk Bandi is, de ő nem akart venni semmit -, ezáltal megvalósíthatta egy régi álmát, miszerint szeretne egy babakocsit a babáinak - a régit ugyanis már több, mint egy éve kinőtte. Szóval, megtaláltuk a megfelelőt - igaz, Nóci összes pénze ráment - és ki is kellett egészíteni, de íme, az eredmény:
Persze Bandu is kipróbálta :)

2016. június 22., szerda

Évzáró

"Végre elmúlt, ennek is vége, az iskola udvara üresen áll. Vége az évnek, pont ez a lényeg,.."
Igen, vége az évnek. Szinte tegnap ült be a padba Nóci az 1.a-ban, és máris itt az utolsó nap, és többé már nem lesz elsős.
Tegnap az évzáróra az udvaron gyülekeztek a gyerekek...
meg a vendégek...
Az ünnepség az aulában volt megtartva...
Utána az osztályteremben folytatódott...
bizonyítványosztással...
ajándékozással...
És íme a bizi, amire mind büszkék vagyunk: