2016. június 9., csütörtök

Ötvös cirkusz

Ma megvalósult az az elképzelés, hogy hazánk négy legnagyobb utazó cirkuszát megtekintsük, és rangsoroljuk. Az Ötvös cirkusz maradt utolsónak :)
Elcsalogattuk magunkkal Öcsi papát - mivel Antus dolgozott -, hogy ő is szórakozzon kicsit. A sátor hatalmas volt, ahogy az egész társulat is - sok-sok kamionnal és rengeteg állattal.
Az előadás maga egy időutazás volt, ami keretében a dínóktól egy messzi-messzi galaxisig mindent láthattunk. Voltak a múlt s a jövő cirkuszaiból előadások, zsonglőrök s akrobaták, volt állatsereglet Noé bárkájából - a teljesség igénye nélkül: arapapagáj repült körbe, tarajos sün, mosómedve, tatu s borz mászkáltak fel s alá, volt zebra, teve, láma, disznó, hattyú, ludak, barik, szamár... Láthattunk gladiátorokat küzdeni tigrisekkel s oroszlánokkal, majd idomított cicákat is nézhettünk - ha már macskafélékről beszélünk. Voltak kalózok a Karib-tengerről, meg a Pókember, és rohamosztagosok Darth Vaderrel... Megküzdött Rey és Kylo Ren igazi fénykardokkal!
Persze voltak pónik, s volt bohóc is, meg még számtalan csoda... A több, mint két órás előadás szünetében megnéztük a cirkusz állatkertjét, ami nem túlzás, mert legalább  negyvenféle különböző állatuk volt! Az előadás végén pedig Bandi összeismerkedett a bohóccal és a cirkusz igazgatójával is!!!
Összességében az előadás látványos és színvonalas volt, s nagyon jól szórakoztunk. Máskor is el fogunk menni, az már biztos.
A képzeletbeli rangsorunkban az Ötvös cirkusz megszerezte a második helyet. Csak a Nemzeti előzi meg, utána meg a Richter jön, s a sor végén a Hungária kullog :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése