2016. december 26., hétfő

Karácsony mamáékkal

Tegnap mamáékoz mentünk ebédre. Az ebéd után megnéztük, hogy a Jézuska mit hagyott mamáéknál nekünk. Ugyanis nálunk is hagyott ajándékot a mamáéknak, amit el is vittünk magunkkal. Lackónak Bacardit, Öcsi papának sapkát meg édességeket, Aranka mamának meg ajándékcsomagot.
Persze a mamáéknál is volt ez-az: a gyerekek társast kaptak, meg egy-egy könyvet De a legnagyobb sikere a tableteknek volt, amit mindegyikük kapott. Antus pénztárcát meg édességet kapott, én pedig Hubertust és ágyas cigánymeggy pálinkát (szerényen 52 fokos...)


Később átmentünk Ildihez is. Ő anyu nővérének a lánya - azaz unokatestvérem -, és pár hónapja halt meg az anyja. Az apja pedig még kiskorában. Így most egyedül van, ezért is látogattuk mag. Ott is járt a Jézuska: a gyerekek feladatgyűjteményeket kaptak, én italt, Antus édességet. A mamáék és a Lackó is kaptak ajándékot, csak ők már korábban. Tőlünk pedig Ildi egy mikrót kapott, mert azt szeretett volna.
Onnan már hazajöttünk, és estig játszottunk. Kipróbáltuk a Jégvarázs társast, majd az este nagy tabletezéssel ért véget.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése