2017. február 27., hétfő

Lustik

2017. február 25., szombat

Farsangolunk

Tegnap nagy farsangi kavalkád volt egész nap. Reggel Banduséknál indult a farsangi buli az oviban.
Az óvó nénik engem kértek meg, hogy készítsek képeket a gyerekekről a farsangukon. Így legalább a részese lehettem kicsit az örömüknek. Mindenki beöltözött, még a három óvó néni is. Sok-sok aranyos kis jelmezes volt - szaladgáltak, játszottak, ugrabugráltak, táncoltak, élvezték a bulit. Volt jelmezes felvonulás is, majd tízórai, és a sok-sok finomság megkóstolása. Az egész délelőttöt jelmezben töltötték, ebédig táncoltak, buliztak, és nagyon-nagyon jól érezték magukat :)



Délután a buli Nóriéknál folytatódott, a suliban.
Négy órára kellett visszamenni a suliba, ahol a beöltözés után kezdődött is a felvonulás. Az első két évfolyam 3-3 osztálya kezdte a sort, ahol minden gyerek más és másnak öltözött be, sokszor felettébb kreatívan és ötletesen. Majd a következő két évfolyam 3-3 osztálya jött, akik már osztályonként, közösen öltöztek be, és adtak elő egy-egy produkciót. Persze, a tanárok sem maradtak ki, és bár Nóci Niki nénije Csizmás kandúrként egész hiteles volt, de szerintem az egyik negyedik osztály osztályfőnöke, Gábor bácsi vitte a pálmát, az autentikus viking harcos bőrében :)
A felvonulás és a műsorok után tombola, büfé és buli várta a gyerekeket, meg persze a jelmezverseny eredményhirdetése is. A jelmezzel nem nyert Nóci, de az egyik tombolájával igen :)
Természetesen csakúgy mint tavaly, idén is eljött Bandus, hogy ő is bulizzon egyet a jövendő iskolájában. A kis csapat jó szokás szerint Fannival alkotott hármast, és az egész estét együtt töltötték.A gyerekek sokat táncoltak, szaladgáltak, és nagyszerűen érezték magukat.


2017. február 23., csütörtök

Babadal

Nagyon cukik voltak, mikor odabújtak a pocakhoz, dédelgetni kicsit a babatesót, és beszélgetni hozzá. Nóri egy szép, hosszú dalt is dúdolt a picurnak, majd egy mesét is olvasott neki. A manócska pedig elégedett mocorgással hálálta meg a törődést :)

2017. február 21., kedd

Merciii

A gyerekekről szóló posztok közepette majdnem megfeledkeztem egy élménydús kiruccanásról, még ami pont egy hete volt.
A cégemtől a munkámért és a teljesítményemért afféle jutalom gyanánt kaptam egy gyárlátogatást. A kecskeméti Mercedes gyárba szólt a meghívás :)
Az ország összes DotCom boltjából az adott vezetőség által legjobbnak ítélt kollégáknak szólt ez a lehetőség, némi extrával kiegészítve. Az extra az volt, hogy kaptunk 11 vadonat új Mercedest - különböző típusokat - megtankolva, hogy azokkal mehessünk Kecskemétre. Ki-ki amelyikkel akart, azt vezethette, ami tetszett neki. Persze lehetett csereberélni is, amit alaposan ki is használtunk :)
A gyárnál finom lakoma várt minket, majd körbevezettek a gyárban, és megleshettük, hogyan készülnek az autócsodák.
A visszaút ugyanúgy a "tesztvezetésekkel" telt, s mivel azt mondták, ne kíméljük a kocsikat - legyenek alaposan bejáratva -, így ennek szellemében alaposan kihasználtuk a kocsik adottságait :)


2017. február 19., vasárnap

Fanni zsúr

A szülinapokból sosem elég - ezúttal zsúr formájában lopózott be a mindennapjainkba :) Nóri barátnője, Fanni is betöltötte a nyolcadik évét, és ennek apropóján az Ugriparkban tartottak egy szülinapi zsúrt, ahova természetesen Nóri az első helyen volt hivatalos. Rajta kívül még pár osztálytársuk volt a bulin. Nóri ajándékot is vitt, egy Pöttyös panni könyvet, meg némi édességet :)
A gyereksereg nagyon jól érezte magát, alig akartak véget vetni a bulinak :)

2017. február 17., péntek

Antu szülinap

Eljött egy újabb szülinap is, ezúttal Anyáé :) Virággal és ajándékokkal köszöntöttük e jeles napon, meg persze tortát is kapott - somlói galuska tortát :)
Ráadásnak a mamáék is megköszöntötték, és Aranka mama neki is csinált egy tortát :)

2017. február 15., szerda

Bandu ovis ajándéka

Hét elején az oviban is felköszöntötték Bandust. Ő meg vitt egy egész feketeerdő-tortát, hogy a kis társait meglepje vele. Persze, ajándékot is kapott: egy bábot, és egy kis könyvecskét, amibe minden kis társa készített egy-egy szép rajzot :)

2017. február 13., hétfő

Szülinap mamáékkal

Tegnap szülinapoztunk a mamáékkal is. A mama finom ünnepi ebédet készített a kicsiknek, meg tortát is mindegyiküknek. Persze volt ajándék is, mindketten kaptak egy-egy könyvet, és egy-egy ágyneműhuzat garnitúrát. Este már abban aludtak :)