2017. február 25., szombat

Farsangolunk

Tegnap nagy farsangi kavalkád volt egész nap. Reggel Banduséknál indult a farsangi buli az oviban.
Az óvó nénik engem kértek meg, hogy készítsek képeket a gyerekekről a farsangukon. Így legalább a részese lehettem kicsit az örömüknek. Mindenki beöltözött, még a három óvó néni is. Sok-sok aranyos kis jelmezes volt - szaladgáltak, játszottak, ugrabugráltak, táncoltak, élvezték a bulit. Volt jelmezes felvonulás is, majd tízórai, és a sok-sok finomság megkóstolása. Az egész délelőttöt jelmezben töltötték, ebédig táncoltak, buliztak, és nagyon-nagyon jól érezték magukat :)



Délután a buli Nóriéknál folytatódott, a suliban.
Négy órára kellett visszamenni a suliba, ahol a beöltözés után kezdődött is a felvonulás. Az első két évfolyam 3-3 osztálya kezdte a sort, ahol minden gyerek más és másnak öltözött be, sokszor felettébb kreatívan és ötletesen. Majd a következő két évfolyam 3-3 osztálya jött, akik már osztályonként, közösen öltöztek be, és adtak elő egy-egy produkciót. Persze, a tanárok sem maradtak ki, és bár Nóci Niki nénije Csizmás kandúrként egész hiteles volt, de szerintem az egyik negyedik osztály osztályfőnöke, Gábor bácsi vitte a pálmát, az autentikus viking harcos bőrében :)
A felvonulás és a műsorok után tombola, büfé és buli várta a gyerekeket, meg persze a jelmezverseny eredményhirdetése is. A jelmezzel nem nyert Nóci, de az egyik tombolájával igen :)
Természetesen csakúgy mint tavaly, idén is eljött Bandus, hogy ő is bulizzon egyet a jövendő iskolájában. A kis csapat jó szokás szerint Fannival alkotott hármast, és az egész estét együtt töltötték.A gyerekek sokat táncoltak, szaladgáltak, és nagyszerűen érezték magukat.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése