2010. február 1., hétfő

Miránál

Az utolsó adósság az elmaradások törlesztésében egy kirándulás.
Múlt hétvégén meglátogattuk Mirust - és szüleit - Pannonhalmán. Bár lassan fél éve itt laknak, valahogy eddig elmaradt az otthonuk megtekintése. Ezidáig csak ők voltak nálunk, de mostantól ezen változtatunk!
Mirus már nagylány, hiszen elmúlt egy éves! Nórika egészen megirigyelte barátnője "felnőttségét", hiszen ennyi idősen Mira már nagyon sok dolgot megtanult. Például tud rugózni - ezt gyorsan el is tanulta tőle Nóri -, van négy foga, és növeszt újabbakat - Nóri is megpróbál a meglévő kettő mellé valamit összehozni -, ki tudja rámolni a játékosdobozát - mondjuk ez megy Nórinak is -, vezet bébitaxit - nekünk még meg kell szerezni a jogsit :) -, tudja a dolgokat mutatni, ha kérdezik... és még rengeteg dolgot.
No és micsoda nagylányos játékai vannak! Nóri csak ámult, mikor meglátta a már említett bébitaxit, a játékbabakocsit vagy a hintát. Sürgősen ki is próbált mindent. Mirussal szépen eljátszottak együtt, hagyták a szülőket beszélgetni. Például jót vitatkozhattunk társaloghattunk az autósülések és a rendőrök viszonyáról :P

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése