2010. április 10., szombat

Ezmegaz

Az utóbbi időben sokat járunk játszira. Egyrészt gyerekek közt van, másrészt jobban elfárad, így többet is alszik. :P Nagy barátságba került a homokkal. De hiába viszünk bármennyi játékot, tuti a másé kell. :)
Egyébként felvilágosítottak, játékot azért kell levinni, hogy más is tudjon homokozni.
Bár nem a játszin készült a kép, de Szerdahelyen is befutó a hinta...
...a motor már kevésbé. :)
Már most megnyilvánul nőcis mivolta, ugyanis kedvenc helyisége, a fürdőszoba. Órákig bír ott tevékenykedni, főleg a festékeim érdeklik. :)
Imád elmenni itthonról, de azt nem szereti, ha valaki elmegy, és mi itthon maradunk. A minap is, kikísértük a mamát. Hozta a cipőmet, hogy mi is menjünk. ;)
Már régóta pápázik, de most mondta először ki.
Kinövesztett titokban 4! fogat, aztán kezdett nyűgös lenni. Tegnap végül adtam neki Nurofent. Mikor meglátta, elkezdett hangosan nyammogni. :D ( Még egy ételnek sem csinálta. )
Megtanult lemászni az ágyról. Reggel, amikor közöttünk ébred, lemászik, és futkározik az ágy körül. Ha talál takaró alól kilógó lábfejet, megcsikizi. :DD
Imádok vele aludni, az illatát beszívni, hallgatni az édes szuszogását, de azért jó, hogy egyre ritkább az éjszakai felkelés. Általában hajnali 6 körül szokott jelezni.
Kedvenc játéka a kergetőzés, zenés játékok közül pedig a járássegítő.
Szeret puszit adni, de másoknak ( anyán, apán kívül ) inkább puszit küld. Naggyon éédi! ;) Mindkettő jó nyálas. :P
Segíteni is szeret, főleg teregetni. A nagytakarításba is belevontam.
Lemostuk a konyhaszekrényt. Kapott ő is rongyot, és törölgette. Igaz, letörölte mellé a hűtőt, etetőszéket, még a szőnyeget is.
Naponta el kell mesélni az összes könyvet. Kiválasztja, kezembe adja. Ha a szőnyegen ülök, beleül az ölembe. Ha az ágyon vagyok, akkor hátat fordítva emeli a kezét, hogy vegyem fel.
Nórinál mindig a hónapfordulók voltak a mérvadók. 14 hónaposan tanult meg felállni kapaszkodó nélkül.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése