2012. augusztus 30., csütörtök

Az utolsó strand...

Apa szabadságon van :)
Mi mással is kezdhettük volna ezt az időszakot, mint egy nagy strandolással. Fotók nem készültek, mert a gépet nem vittük. Egyrészt macerás lenne mindig ki-be rakosgatni az értékmegőrzőbe; másrészt ha nem tesszük be, félő, hogy valaki trombitának nézné. Ahhoz meg kicsit drága jószág, hogy másnak ilyen módon szerezzünk örömet vele :)
Szóval ebéd után kilátogattunk a strandra, ahol már várt bennünket Emi, Marci és Bence. A gyerekek az egész délutánt a vízben töltötték. Táncoltak a vízi diszkóban, csúszdáztak, pancsoltak. Steve a nagyobbakat ( Bencét és Nórit ) dobálta a vízbe, volt nagy öröm, nevetés. Velük kettőjükkel kipróbáltuk az óriáscsúszdát is. Na, azt nagyon élvezték. A kisebbek meg békésen úszkáltak az úszógumikkal.
Délután nagy lángos-evést rendeztünk, utána még volt egy kis pancsolás, a nap végén pedig kipróbálták a csemeték a strand játszóterét is.
Az biztos, hogy a hónap utolsó strandolása volt. Ha az idő nem lesz hozzánk kegyes, akkor ennek a évnek is ez volt az utolsó strandja.
De oda se neki, mert rossz időben ott az élményfürdő, amit a gyerekek imádnak :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése