2013. július 6., szombat

Győrkőc negyedszer

Immáron negyedik éve, hogy a nyári gyerekfesztiválra látogatunk. Igaz, az évek alatt megduplázódott a gyerekszám nálunk :)
Most is rengeteg program volt, amit a koruknál fogva még jobban élveztek manóink, mint tavaly. Az újdonságok közé sorolnám a börzét, vagyis a csere-berét. Ha vittél megunt könyvet, játékot, stb., választhattál magadnak másikat. Szerintem tuti dolog, a gyerekek is csereberéltek egy csomót. Megjegyzem, szerintem mi jártunk jól.
Már délelőtt kimentünk a fesztiválra, hogy minél több programon vehessünk részt, minél több játékot próbáljunk ki. Délelőtt a Radó szigetet jártuk körbe, és próbáltunk ki szinte mindent, majd ebédeltünk egy hangulatos étteremben, azután irány a vizes Széchenyi tér. Itt csatlakoztak hozzánk Tamásék a két kicsivel ( Mira és Ambrus ). Innentől azután csapatban folytatódott a móka, majd a nap lezárásaként megnéztük a Vitéz László című bábelőadást. Ennek nagy sikere volt a gyerekeink körében, Nóri és Mira még az újságba is bekerültek, ahogy áhítattal figyelik, hogyan veri el a címszereplő az ördögöket :)
Persze estére kidőltek :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése