2013. július 26., péntek

Pázmánd a Velencei-tó mellett, 1. nap

Ez évi első nyaralásunk a hagyományos, Tamásékkal közös nyaralás lett. A célpontot Tamás találta, a Velencei-tó mellett egy kis faluban, Pázmándon. Egy házat vettünk bérbe, egy hosszú hétvégére. Annyi változás lett csupán a nyaralásban,hogy még egy család csatlakozott hozzánk, Tamás volt egyetemi lakótársa, Éhmann Gábor vezetésével.
Reggel hármasban indultunk útnak - Nóri, Bandi és én -, mivel Antus nem kapott szabadot, így este jött utánunk busszal. Elég gyorsan- és elsőként - sikerült a házhoz érnünk. Útközben találkoztunk egy (trójai)falóval.
Miután megérkeztünk, körülnéztünk és birtokba vettük a házat. Hangulatos, minden igényt kielégítő kis lak, gondozottan, jól karbantartottan.
Lassan befutottak a többiek is, majd ettünk, s a gyerekek nekiláttak a nagy közös játéknak.
Délutáni programként felkerestük Velence szabad strandját. A gyerekek nagyszerűen érezték magukat, mi felnőttek meg egy kicsit pihenhettünk.
Estefelé aztán el kellett mennem Antusért Székesfehérvárra. Bandus velem tartott, de Nóri még a strandon maradt Tamásékkal - eléggé összenőttek Mirával. Miután visszaértünk a házhoz, tüzet gyújtottunk, és előkerült a bogrács is.
A vacsi után a gyerekek ágyba mentek - már aki még nem volt ott, mint például Nóri és Mira :)
Mi, felnőttek pedig még sokáig beszélgettünk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése