2015. szeptember 2., szerda

Az első nap - s az első elismerés :)

Ma már "rendes" iskolai nap volt Nórinak. Reggel szépen elkísértük a suliba, majd fel az osztályba - egyrészt, mert a héten még lehet; másrészt mert sok cucca volt.
Délután mentünk érte, igaz, még korábban, mint majd rendesen kell, mivel a hét még afféle szoktatás, így nem maradnak végig, akik nem akarnak. Nos, Nóri holnap már végig akar maradni :)
Azt hiszem, ez azért jelent valamit. Csupa pozitív élménnyel jött haza. Elmesélte az egész napját, hogy mikor mit csináltak, mit tanultak, hogyan tízóraiztak, milyen volt a csengetés, hogyan ettek Fannival mazsolát, hogyan kell szépen felállni mindenkinek a pad mellé reggel, hogyan voltak együtt ebédelni... és még ezernyi apró élményt :)
A legnagyobb élménye délután volt, amikor Niki néni levitte őket az uszodába - igen, ez is van a suliban -, és Levente bácsi úszásórát tartott nekik :)
Hazaérve aztán kiderült a másik  nagy hír, nagy élmény is: hozta a számolás könyvét, és megmutatta, hogy Niki nénitől kapott egy piros pontot, mert ügyesen megcsinálta a feladatot!!! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése