2015. szeptember 12., szombat

Heti jelentés

Eltelt egy újabb hét. Immáron Bandi is ment oviba :)
Kezdjük is vele. Örömmel ment, de ez viszonylag gyorsan elmúlt. Hiába, hosszú volt a nyár, megszokta, hogy itthon van. Kell pár nap a visszarázódáshoz. Reggelente néha sírdogál, mikor be kell menni a csoportba. De délutánra mindig lelkendezve meséli az élményeit. No meg hurcolja haza a rajzait. Ugyanis kitaláltunk egy új dolgot. Egy ideje már gyűjtögetnek a kis perselyeikbe aprót - Nóri tíz forintosokat, Bandi ötösöket -, afféle "zsebpénz" címszó alatt, hogy majd ha tele lesz a persely, azt vehetnek belőle, amit akarnak. Nóri masszívan gyűjt egy babára, aminek ha megcsiklandozzák a hasát, nevet és kalimpál a kezével-lábával, mint egy igazi csecsemő. Bandi ezidáig villanyvasútra gyűjtött, de egy hete mát űrhajóra :)
Szóval, azt találtuk ki, hogy Nóri minden piros pont után kap a perselyébe 50 forintot tízesekben. De hogy Bandi ne szomorkodjon, ő meg a - szigorúan - szép rajzokért - nem az irkafirkákért - kap ugyanennyit ötösökben. A héten rajzolt már mezőt fával és virágokkal, majd egy helyes almát, végül egy szörnyet :)
Nóci szokja az iskolát. Rá is ráragadt picit a "nem akarok menni", de talán el is múlt. Már nem mehetünk be vele, sem pedig be érte. A kapunál elválunk, és ott is várjuk. Minden nap délután négyig van.
A héten már volt mindenféle órája, s eléggé ügyeskedik. A magyart, környezetet, rajzot, éneket, hittant szereti. Az úszást, az angolt és a matekot pedig még egy fokkal jobban is - bár ez utóbbit szerintem a tanár néni miatt tünteti ki nagyon a figyelmével, mert a kedvenc tanárnénije, Niki néni tartja. Ahogy a népi játékok foglalkozást is, amit Nóri szintén élvez. Amivel nem békélt meg, az a torna :) Azt nem nagyon kedveli.
Jövő héttől lehet menni szakkörökre is. Nóri úszásra jelentkezett - igazi vizicsibe -, mert az úszás tanórákon kívül is szeretne pancsolni járni :) Továbbá néptáncra is akar menni, bár igaz, az csak októbertől indul.
A héten egyébként gyarapította a múlt heti négy piros pontját, s felhizlalta még hárommal :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése