2016. október 15., szombat

Csajos hétvége, első nap

Nórival megbeszéltük vagy két hete, hogy ha szeretné, elhívhatja valamelyik barátnőjét valamelyik délután játszani egy kicsit.
Na, Nóci nekiugrott a szervezésnek, és pillanatok alatt lebeszélte Fannival, hogy jöjjön el és aludjon nálunk (!)... Mindezt úgy, hogy a két csajszi megegyezéséről sem mi, sem Fanni szülei nem tudtak - csak pár nappal később állították mindkét családot kész tények elé :)
Persze, ebben nincs semmi rossz, csak egy picit féltünk a dologtól, hogy nem pár órás látogatással, hanem mindjárt egy hétvégével akarnak a lányok kezdeni. Mert igaz, kiscsoporttól együtt vannak a lányok, és a szülőket is ismerjük (és viszont), de nem tudtuk, mit szólnak majd az ötlethez. Szerencsére lazán álltak a dologhoz, és ma délben, suli után már hozzánk jött "haza" Fanni.
A délutánt nagy játékkal töltötte a három kópé. Volt babázás, legózás, mesenézés, olvasás, szerepjáték - és még ki tudja, mi mindenféle játék :) Nagyon jól érezték magukat, este alig akartak aludni menni. Még az ágyba vonulás előtt kártyázni kellett velők :)
Néhány pillanatkép:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése