2009. november 23., hétfő

Hétvége

Hétvégén Szerdahelyen voltunk, sajnos apa nélkül, mert az a fránya munka megint közbejött. :(
Nórika felfedezte a bébikompot. Volt otthon egy, még Bence használta, de eddig nem voltam nagy rajongója. A szakkönyvek sem javasolják a használatát, meg hát ne siettessük, a maga tempójában úgyis megtanul járni.
Csakhogy a mama belerakta, Őkelmét meg ki sem lehetett robbantani onnét. Olyan kis akaratos volt, ha kiakartam venni! Már majdnem hisztizett. :O Bezzeg, ha békén hagytam, csak vigyorgott, meg bohóckodott benne! ;) Még játékot is talált ki magának: bebújt (begurult) az asztal alá, és onnét kukuccsozott. Meg gurult szobáról-szobára. Szinte hívogatott, hogy kergetőzzünk. :P De nem ám lassan, babatempóban! Gyorsan, szinte száguldozott! El is neveztem őt Rally-mókusnak. :D
Sokáig nem mókázhatott így, mert délutánra Bence szülinapi "partijára" voltunk hivatalosak. Ott is produkálta magát, vetélkedett a két gyerek, hogy a felnőttek melyikükre figyeljen inkább. :) Ééééédesek voltak!

1 megjegyzés:

Vica írta...

Sziasztok!

Hú, de ügyes Nórika!!!! nekünk sem ajánlották a bébikompot, de az Ágika is használta, nem lett semmi baja:D Ha jól érzi magát, az a lényeg:DDD

Karácsony előtt vizsgázom, majd drukkoljatok! Utána megint lesz alkalom a nagy bulikra (remélem;) ). Sok puszi nektek!!!!

Megjegyzés küldése