2011. június 22., szerda

A. C. E.

Hasonló, mint az A. A. E. ( Anonim Alkoholisták Egyesülete ), csak gyerekeknek. Ez az Anonim Cumizók Egyesülete:)
Büszkén jelentjük, hogy Nórika immáron nem tagja e szervezetnek, mert végérvényesen leszokott a cumiról!
Eddig ugyanis alváshoz cumi kellett, ráadásul kettő, egy a szájba, egy a kézbe. Most azonban, hogy a fogát kihúzták, a doktor bácsi minimum arra a napra szigorú cumitilalmat hirdetett, hogy nehogy elkezdjen vérezni a foga helye, ahogy a cumit szívja. Azon az estén nagy nehezen rá lehetett beszélni a cumi mellőzésére ( doktor bácsi mondta, te már nagy vagy a cumihoz, a cumi a babáknak való... és ilyesfajta érvekkel ). Igaz, jóval tovább tartott, míg elaludt, és éjszaka is megébredt, és kérte, de eltelt az éj cumi nélkül. Gondoltuk, itt a lehetőség a leszoktatáshoz. Másnap sem kapott cumit, és azóta sem. Pár nap múlva már nem is kérte, és most már minden alkalommal cumi nélkül is gyorsan elalszik.
Jó, néha eszébe jut a cumi, de már csak megemlíti, hogy " Nekem már nincs cumim, csak Bandikának. Bandika pici, neki kell cumi. "
Tehát kislányunk leszokott a cumiról. Egyik szemünk sír, a másik nevet. Jó dolog, hogy már nem cumis, ennek örülünk. Másrészt kicsit szomorkodunk, mert ettől is egy kicsit felnőttebb lett a kisbabánk...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése