2013. augusztus 2., péntek

Közis Vértesboglár 1. nap

Charley-ék évek óta Vértesbogláron töltenek egy hetet a családdal. Ennek a nyaralásnak az utolsó pár napjára meg szokták hívni a közis csoportjukat. Mivel ez évtől mi is a csoport részei vagyunk újra, így a meghívás ránk nézve is érvényes volt. Éltünk is vele, és ebéd után neki is indultunk a nagy kalandnak.
Jellemző módon megint mi értünk elsőként a hangulatos házikóhoz, ahol a házigazdák - Deni, Charley és Charley szülei - már várták a csapatokat. Mint kiderült, erre a napra csak két csapat érkezik meg velünk együtt, másik kettő a következő napra ígérkezett, egy lemondta, kettőről meg nem érkezett semmi információ.
Így aztán elsőként választhattunk szobát :)
Kis idő múltán befutott a másik csapat is, Kollyék. Innentől aztán nem volt megállás, a gyerekek mindenhol ott voltak :) Ha éppen nem játszottak valamit, akkor segítettek főzni, teríteni, miegymás. Nagyon jól elvoltak együtt, bár a Nórinál a Zsóka volt az elsődleges sztár. Hiába, imádja a kicsiket...
Bandi is sürgött-forgott körülötte, míg rá nem jött, hogy Gergő komával bizony jól lehet kisautózni, meg ugye ő mégiscsak fiú...
Kollynak sajnos vissza kellett menni késő este, mert várta egy szombati fotózás. De legalább addig jókat lehetett beszélgetni, mivel a gyerekek nyolc körül kidőltek. Bár ő 11 körül elment, mi még sokáig beszélgettünk. Takarodó után aztán még Antussal kifeküdtünk egy plédre csillagokat nézni is... :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése