2010. március 9., kedd

Az elmúlt hét eseményei

   Eléggé megfogyatkoztak a bejegyzéseink az elmúlt hetekben, pedig nálunk még az internet sem rosszalkodik. Csak ha rossz volt az idő, bennt próbáltuk elütni az időt, ha meg jó időt fogtunk ki, igyekeztünk kihasználni. Sokat sétáltunk, és hintáztunk.

A bennti tevékenységeinket sokszor megzavarta a fránya fogak növesztése, de bejelenthetjük hivatalosan is, hogy Nóri két fogúból, négy fogúvá nőtte magát. :)( Természetesen egyszerre növesztette ki őket, nehogy már szusszanni tudjunk. )

Szóval a múlt héten meglátogatott bennünket Emi mama, Bence, és Körianyu. Nagyon örültünk nekik, mert már régen láttuk őket. ( A szülinapozás óta nem voltunk Szerdahelyen. :( ) A sok finomság mellett hozták Nóri nagy kedvencét - A sós kukacot! :D

Aztán sok - sok lakást kellett néznünk, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet Aranka mamáék számára. Ők szombat óta ugyanis, győriek lettek.

A hétvégét pedig végre Szerdahelyen tölthettük, igaz Steve csak később csatlakozott hozzánk. Nórikát körbe zsongták nagynénik, és nagybácsik hada. Bár azt kissé zokon vette, hogy másfél órára Körianyura bíztuk.

Megígérjük, hogy ilyen hosszú szünetet nem fogunk tartania bejegyzésekben, hisz minél több momentumot akarunk megörökíteni az utókor, és természetesen Nóri számára. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése