2010. március 18., csütörtök

Egy hónap

Igen igen, újra az emlékeké a blog. Eredetileg úgy terveztem, hogy mikorra Manó egy éves lesz, el fogom mesélni a kimaradt első fél évét. Na persze. Nem igazán jött össze. Remélem, legkésőbb eme blog első szülinapjára sikerül :)
Na akkor a folytatás.
Bobek két hetes koránál tartottunk. Lassan összeszoktunk, és boldogan éltük a mindennapokat. Vártuk, hogy Maszatka egy hónapos legyen. Látogatóink voltak: Emi és Bence; Szerdahelyi Mama és Papa; Juditka, Lidi és Csabika; Lackó. Péri Mama és Papa rendszeresen jöttek, segítettek, elláttak minden jóval minket.
Kisbabánk lassan hozzánk és a környezetéhez szokott. Az egyhónapos "jubileumát" azzal ünnepeltük, hogy kivittük sétálni, mivel nagyon szép időb volt. Szegénykémre picit nagy is volt a ruha, jól be is csomagoltuk, úgyhogy olyan kis plüssmaciszerű lett.
Nagyon tetszett neki, főleg a fák lettek nagy barátai ( ez azóta is tart ). Nem tudom, mi ragadhatta meg, mert szerintem egy egy hónapos annyira még nem lát el olyan magasra, ahol a lomb kezdődik. Ez egyenlőre az Ő titka :)

1 megjegyzés:

zApa írta...

Aranyos ez az ásítós kép... :)

Megjegyzés küldése