2009. október 1., csütörtök

Itt is - ott is

Vegyes hétvégének néztünk elébe, mert Körianyu szülinapjára is hivatalosak voltunk, meg Bobekapunak ügyelnie is kellett.

Pénteken, miután Steve hazajött, elmentünk Szerdahelyre. Szegény Emi mama és Anti papa már 3 hete nem látták hetedik szemefényüket. ;( Bobekunknak kimaradt e 3 hét, így az este az ismerkedés jegyében telt.
Másnap délelőtt, kihasználva az utolsó(?) őszies szép időt D-vitamin kúráztunk. Napozás közben közelebbi (pár centis) ismerettséget kötött Buksival.
Délután Köriéknél gyűlt össze a család apraja - nagyja. Apropó! Köriék! Állítólag a keresztelőről majd Bobekapu fog beszámolni (??). Nónika babbázott, mammázott rendületlenül, mire Bence megjegyezte, hogy milyen csúnyán beszél kis unokahúga. ;D
Este későn érkeztünk meg, a pancsi így elmaradt és a hordozóból egyenesen az ágyban landolt.
A szombati nap eredménye egy interaktív kutyus (nem a Buksi) és egy bébi zongora.

Vasárnap csajos napot tartottunk, nem mintha többi napunk nem lenne eléggé az. Délelőttjét Nóri annak szentelte, hogy az idegeimen fog táncolni, de hősiesen álltam a sarat, így ő is letett ebbéli terveiről. Már pici kora óta NAGY aparajongó. :DD Ha Steve nincs itthon, mindig csinál valami olyasmit, amit addig nem: pl. képes volt órákig sírni, vagy mostanában az ölbenléthez ragaszkodik. Amikor az apa itthon van, csendben eljátszik a járókában.
Délután egy közös szundi után nagyot sétáltunk. Felfedeztünk egy templomot, gitáros misével, nagyon tetszett mind a kettőnknek.
Este csak és kizárólag Apa helyén volt hajlandó elaludni.
Nem szeretünk Bobekapu nélkül lenni!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése