2016. augusztus 17., szerda

Nyaralás Lovason, a Balatonnál - 4. nap

A következő nap reggelén a gyerekek a szokásos programmal kezdtek - rohantak a lovakhoz. Egyébként nyolc paci van, mind nagy, felnőtt ló, csikó vagy póni nincs. Utána játszottak, hintáztak az udvaron.
Én kihasználtam az időt, s csináltam pár képet a lakórészünkről.
Ami a programot illeti, nekiindultunk, hogy elmenjünk a kalandparkba, mert kissé borúsnak ígérkezett az idő. Előtte még beugrottunk Füredre vásárolni. Viszont közben az idő pozitívan változott, így a gyerkőcök inkább strandolni akartak a kalandpark helyett. Így változott a program, s egész napos pancsi lett belőle, sok játékkal, bolondozással. Építettünk egy óriási homokvárat is a manókkal.



Estig a strandon voltunk, majd megint Alsóörs felé vettük az irányt. A mai szabadtéri program egy táncshow volt, ahol fellépett valami Európa-bajnok magyar csoport. A manóknak nagyon tetszett a lányok bemutatója, később - már a házban - ők is rendeztek táncfellépést :)
A műsor alatt meg is vacsoráztunk, a mai menü a szabadtéri lacikonyháról került ki. Nagyon finom ételeket sütöttek - bár egy kissé borsos áron.
Persze a mai programból sem maradhatott ki a kikötői családi séta :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése