2016. augusztus 20., szombat

Nyaralás Lovason, a Balatonnál - 7. nap

Eljött az utolsó napunk. Reggeli után összepakoltunk, s búcsút vettünk a lovaktól, Cili cicától, meg az egész Kishalász Vendégháztól. Nagyszerű napokat töltöttünk itt...
A búcsú után túrázni mentünk. Fel akartuk keresni a kilátót, amivel már egy hete szemeztünk. Viszont rossz irányba indultunk, és a szomszédos magaslaton kötöttünk ki. Nem baj, mert ha már itt voltunk, megnéztük és megmásztuk az Anfuteátrum sziklapadjait. Maga a hely természetes szabadtéri színházként funkcionál. A tetejéről betájoltuk a keresett kilátót is :)



Immáron a jó irányba haladva felsétáltunk a kilátóhoz,
ahonnan csodás panoráma tárult elénk: az egész Balaton.
Más irányokba nézve felfedeztük a nemrég legyűrt Anfiteátrumot,
s a kis házunkat is Lovassal együtt.
Egy darabig nézelődtünk, fényképeket készítettünk, majd elindultunk, hogy az utolsó napot is a strandon töltsük.
Így is lett. Sokat fürödtünk, játszottunk a vízben. Nóri legnagyobb örömére megint volt vízi aerobic, amit lelkesen végig is csinált.



Később kipróbálták az óriáscsúszdát is, ami mindkettőjüknél nagy sikert aratott.
A csúszás után Nóri vízi mentőt játszott, s kivontatta Bandit a mély vízből az úszógumijánál fogva :)
Ezután persze a finom falatok sem maradhattak el :)
Estig pancsoltunk, majd összeszedelőzködtünk s átmentünk Füredre, hogy megnézzük az esti tűzijátékot. Hihetetlen embertömeg volt a városban, így inkább csak megálltunk tankolni. A kúton Bandi megcsodálta a parkolóban álló - és tesztvezetésre kibérelhető - autócsodákat: Ferrari California, Ferrari F430, Ferrari F430 Spider, Maserati GT, Ford Mustang GT500, Lamborghini Murcielago - 30 ezresért, plusz áfa már vihetők is egy - rövid - körre...
Szóval, mivel hatalmas volt a tömeg, visszamentünk inkább a csopaki strandra, és ott néztük meg a tűzijátékot. Csodaszép volt!



Ez volt a mi kis nyaralásunk idén. Nagyszerű volt, élményekkel teli, s alig várjuk, hogy jövőre megint mehessünk nyaralni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése